Географски атлас на света за 9 кл Атласи

Географски атлас на света за 9 кл Атласи
Цена:6.50 лв.
Страници:48
Година:2012
Издател:Атласи
Размери:20.70 / 29.20
Формат:Мека корица
Автор:Доц. д-р Мимоза Контева, доц. 

Hacтoящoтo издaниe e cъвмecтимo c учeбнaтa пpoгpaмa зa 2017/2018 г.

Добави в кошницата