Кървава луна

Кървава луна
Цена:5.00 лв.
Страници:468
Година:2013
Издател:Сиела
Размери:14.5x20.5
Формат:Мека корица
Автор:Бенджамин Пърси 

Всяка тийнейджърка си мисли, че не е като другите. Но когато правителствените агенти разбиват вратата на Клеър Форетър и убиват родителите й, тя разбира колко различна е наистина.

Патрик Гембъл с нищо не е по-необикновен от останалите до деня, в който се качна самолета и часове по-късно излиза от него като единствен оцелял пътник. И като герой.

Президентът Чейс Уилямс се заклева да изличи заплахата за нациятаа, ала електоратът не знае, че той се е превърнал в това, което се е заклел да унищожи. Всички са въвлечени във война, която до този момент е била контролирана със закони, насилие и наркотици. Назрява метеж, който ще причини разруха, загуби и трагедии. Нощта на кървавата луна идва. И тогжава ще се появи един неузнаваем, кошмарен свят, в който ще започне битката за човечеството.

Новият необикновен, свръхестествен трилър на Бенджамин Пърси е комбинация от история и странна художествена измислица, които сякаш вдигат огледало пред съвременна Америка, за да отразят страховете и предразсъдъците й.

 

Добави в кошницата