Вълшебното ключе Упражнения по околен свят за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 2. клас

Вълшебното ключе Упражнения по околен свят за целодневно обучение и самоподготовка вкъщи за 2. клас
Цена:3.90 лв.
Страници:32
Година:2017
Издател:Просвета
Размери:20.00 / 25.50
Формат:Мека корица
Автор:Катя Георгиева, Поли Рангелова 

Утвърдило се сред учителите като изключително ефективно, помагалото е основно преработено така, че да отговаря напълно на новата учебна програма. Изцяло нови са темите за здравословното хранене, класификацията на растенията, официалните, битовите и семейните празници в България.

Балансирано са съчетани задачи за попълване на текст, за усвояване на понятия чрез кръстословици и забавни ребуси, за рисуване, оцветяване и свързване. В началото и в края са включени самостоятелни работи за проверка на входното и изходното ниво, разработени в два варианта. Чрез тях всяко дете може да проследи напредъка и постиженията си, а учителят има надежден инструмент за диагностика.

Помагалото "Вълшебното ключе" улеснява второкласниците при разбирането и затвърждаването на наученото в клас, провокира интереса им към природния и социалния свят и разнообразява работата на учителя при целодневното обучение. Създадено е от действащи учители с богат опит, които познават психиката и възможностите на децата. С "Вълшебното ключе" подготовката на уроците е лесна, а заниманията - забавни и интересни.

Добави в кошницата